2011. július 28., csütörtök

Medgyesi István: A Hi-Tech-City szellemei - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Hi-Tech-City szellemeiA könyv listaára: 1490 Ft. Leírás:
Ülő Bika szólt: Sunyi Róka testvérem szóljon népemhez, és mondja el, ma délután a Nagy Szellem, Manitou kinyilatkoztatta, hogy a magyarok a cherokee indiánok népének földjére fognak jönni, és be kell őket fogadnunk Uff Nos a Nagy Szellem nemcsak a nagyfőnökhöz szólt, hanem a jelen kötet szerzőjéhez a Medgyesi István névre hallgató biorobot-hoz is. Aki nem akad fenn az isteni üzenetek tolmácsolójának ilyen megállapításain: A jézusi test nem halt meg, a földönkívüliek megműtötték, összerakták a csontjait, és tovább élt, az többet is megtudhat a Hi-Tech City légterébe küldött, az emberek által számítógépen tervezett szellemekről. A megértő olvasónak persze már nincs is szüksége a kötetvégi tizenhat kifejezést tartalmazó szójegyzékre, hogy megtudja, mi a biológiai inkubátor, az isteni por, a szellemi amortizáció, -protekcionizmus, -reléállomás. Pedig ki gondolná, hogy a szellemi Bábel-torony nem más, mint az internet. A nem véletlenül Raszputyint is védelmébe vevő szerző írása kizárólag magánhasználatra javasolt. ISBN: 978-963-9353-79-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 220 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:34
. Medgyesi István: A Hi-Tech-City szellemei - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése