2011. május 30., hétfő

Houellebecq, Michel: Elemi részecskék - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Elemi részecskékA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Van valami tézisszerű ennek az 1998-ban Franciaországban az év legjobb regényének választott műben. Két férfi - s hogy rokonságuk és ellentétességük explicit legyen: féltestvérek - párhuzamos életrajza a könyv. Egyikük, a félszeg, de felfokozottan érzéki tanárember és író, Bruno gátlásosságán túllépve, elvált asszonyától való fiával kezdeni mit se tudva, mondhatni: árkon, bokron át hajszolja a szexet. Életreceptet kínáló nudista, ugyanakkor ezoterikus, pszichológiai gyakorlatokra nevelő táborozásokra jár, ám csak ifjúságának múlta és a véletlen szerencse kegye segíti hozzá, hogy abbahagyja a szerelmi kéj magányos kergetését. Szeretőjével végre kicsaponghatnak, társas formákban is gyakorolhatják az örömteli pozíciókat csakhogy az asszony halálos betegsége és hirtelen halása ennek is véget vet. Élete különböző fázisaiban hosszas beszélgetésekbe merül Bruno a testvérével, Michellel, aki viszont fizikai magányáért többszörösen kárpótolva természettudományi kutatásokban jeleskedik. Hogy kell élni, mi az élet értelme célja? erről okoskodnak, s közben ki-ki mondja a magáét. Michel genetikus, aki a biogenetikai kutatások jövőjében hisz, s hogy magányos élete nem teljes, azt későn tapasztalja meg ő is: gyerekkori szerelmével megkésve teljesedik ki a világa ugyancsak a nő hirtelen halála előtt. E kettős portré, amelyben szép számmal vannak naturalisztikus részletek, a maga dialektikájában talányos, bár az epilógus a ráció, a tudományos kutatás némileg ironikus és fiktív - sikerével, a kései megdicsőülés utópiájával kecsegtet. Ügyesen megírt, fanyar és szkeptikus regény ez a mű, bár antropológiai bölcselkedése némileg tételek és ellentézisek mechanikájára jár. ISBN: 978-963-14-2214-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 035 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 04:22
. Houellebecq, Michel: Elemi részecskék - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése